Eveniment

VIDEO Cristina Leordeanu: Să nu uităm! Ziua de Bobotează a anului 2021, după care Arhiepiscopul Tomisului a fost cercetat penal pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”. ÎPS Teodosie la aducerea crucilor: ”Au făcut vaccinul anticoronavirus înotând în mare!”

Fotografii de la Botezul Domnului 2021 cu IPS Teodosie de Arhid. Valentin Vădănoiu
Atunci, când - de asemenea să nu uităm nici ce presiune era -, la Constanța a fost procesiune de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru si Pavel până în Portul Tomis, exact după rânduiala din anii precedenți. Iar în Portul Tomis au fost

Moartea pe bandă A murit subit și un vatman CTP! Ultima zi a anului a fost și ultima zi din viața lui. Femeia din Pitești care a murit la volan avea 42 de ani și era asistentă la Spitalul Județean Argeș. Cum or fi petrecut Arafat și Gheorghiță Revelionul?

Femeia a fost extrasă din mașină după ce s-a spart un geam. Aceasta era în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevrele de prim ajutor și de resuscitare de către colegii de la SMURD. Eforturile echipajelor din cadrul ISU Argeș au fost din păcate în zadar.