O tornadă a fost imortalizată vineri la Slobozia Nouă - Iazu, județul Ialomița, de un martor ocular care a publicat materiale foto și video cu aceasta pe Facebook.  

Un profesor de educație fizică din Călărași a postat vineri pe contul lui de socializare imagini ale unei tornade surprinse în județul Ialomița. Aceasta pare a fi de dimensiuni reduse, comparativ cu tornada precedentă, care făcuse ravagii în județul Călărași pe 30 aprilie.

„O nouă tornadă în Bărăgan. 24 mai 2019 Slobozia Nouă - Iazu, Ialomița!”, a comentat cetățeanul în titlul postării cu imaginile fenomenului meteorologic surprins de el.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru agenția de știri Mediafax că un bărbat aflat în trafic între localitățile Bucu și Slobozia Nouă a sunat vineri la numărul unic de urgență, raportând formarea unei tornade. Ca urmare a apelului către ISU, au fost trimise echipaje la fața locului, însă fenomenul meteorologic se dispersase până la momentul ajungerii acestora. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.