Un incendiu a izbucnit luni după-amiază în Delta Văcărești din București. Aproximativ 2000 de metri pătrăți ar fi fost cuprinși de flăcări, fumul putând fi observat de la depărtare în Capitală.

"Este un incendiu care a fost semnalizat la numărul unic de urgență în jurul orei 16.30. S-au deplasat la fața locului în prima fază două autospeciale de stingere, aproximativ 10 pompieri, urmând ca ulterior dispozitivul să fie suplimentat cu alte două autospeciale de stingere, alți 10 pompieri, în total 20 de pompieri", a declarat telefonic pentru B1 TV Adrian Marin, de la ISU București.

Pentru moment s-a intervenit cu lopeți, deoarece nu se poate face accesul în zona incendiului pentru a se interveni cu apă. Cauza izbucnirii incendiului nu este cunoscută pentru moment, urmând a fi stabilită după stingerea acestuia.
 
Delta Văcărești este un ecosistem unic pentru București, dar a fost afectat de nenumărate ori de incendii, deși este arie protejată.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.