Șeful poliției din Sibiu le-a spus subordonaților să dea cu mașina peste ursul care ajunsese pe străzile din oraș, a declarat luni ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, în cadrul unei conferințe de presă.

„Apare o referire la această înregistrare și în raportul Corpului de Control. Întreaga derulare a operațiunii, așa cum a fost ea fixată tehnic, este deja pusă la dispoziția Parchetului, în cadrul anchetei pe care procurorii o desfășoară.

În raport apare ca fiind o instrucțiune dată din partea șefului poliției, cel care coordona operațiunea” a spus ministrul, răspunzând la întrebarea unui jurnalist.


Totodată, ministrul de Interne a precizat că mai trebuia făcută o încercare de tranchilizare a ursului în condițiile în care, în momentul în care acesta a fost împușcat, nu mai prezenta un pericol iminent față de oamenii din jur.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.