O bucată din parcul Verdi, aflat în cartierul bucureștean Floreasca, a fost scoasă la vânzare pe OLX pentru suma de 7 milioane de euro, relatează Hotnews.ro.

Parcul a fost retrocedat, iar locuitorii din zonă cer Primăriei Capitalei și Primăriei sectorului 2 salvarea parcului, însă până acum autoritățile nu au avut nicio reacție. O soluție ar fi exproprierea pentru cauza de utilitate publică sau răscumpărarea terenului.

"Vând imobil teren situat în str. Verdi nr. 2 bis, sector 2 București, nr. cadastral 228761 în suprafață de 11 896 m2. Preț informativ: 600 E/mp. Ofertă serioasă. Prefer cumpărător direct. Caracteristici: folosința teritoriului - curți construcții, zonă funcțională V1a. (...)", se arată în anunțul de pe OLX.

Pentru a citi articolul integral intrați aici.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.