Prim-ministrul Sorin Grindeanu a postat pe o rețea de socializare mesajul că „Ora Pământului", deși un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecția mediului înconjurător.

„Așa a arătat, în câteva secunde, ora în care nicio lumină nu a fost aprinsă, la Palatul Victoria. E doar un gest simbolic. Dar poate așa, prin puterea exemplului, tot mai mulți dintre noi vom face câte ceva, orice, în viața noastră de zi cu zi, pentru a proteja mediul înconjurător”, a scris Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Premierul a atașat un clip video, care surprinde momentul în care au fost stinse, apoi reaprinse, luminile de la Guvern, gest care a marcat „Ora Pământului".

Mai multe instituții din România au participat sâmbătă seara la campania „Ora Pământului" și au stins luminile între orele 20.30 - 21.30.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.