Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter și o intensitate epicentrală II s-a produs vineri seara, la ora locală 19.38, în județul Buzău, zona seismică Vrancea, după ce dimineață a avut loc unul similar, dar în județul Vrancea, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la o adâncime de 145 de kilometri, iar orașele cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (36 km), Râmnicu Sărat (50 km), Târgu Secuiesc (50 km), Focșani (52 km) și Buzău (61 km).

Vineri dimineață, la ora locală 08.39, a avut loc o mișcare tectonică de intensitate similară, 3,8 grade pe Richter, dar în județul Vrancea și la o adâncime de 146 de kilometri, potrivit Agerpres.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.