ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De multe ori se spune că prietenii din copilărie sunt cei adevărați, chiar dacă între timp întâlnim foarte multe persoane cu care pare că avem legături mai solide, bazate pe rațiune.

Duminica trecută, patru prieteni din copilărie, vecini ai aceluiași cartier bucureștean, s-au revăzut după mai bine de 30 de ani: publicistul Iulian Capsali, Marian Munteanu și fratele său Bogdan s-au întâlnit cu actorul și regizorul Dan Puric, în culisele Teatrului Național.

 

„Ieri am "evadat" pentru două ore la Teatrul National, unde am urmărit cu încântare feeria "Înșir'te mărgărite", pusă excepțional în scenă de maestrul Dan Puric.
După spectacol l-am felicitat pe Dan împreună cu mama mea, Maria Munteanu, Iulian Capsali și fratele meu, Bogdan Munteanu, ultimii doi însoțiți de câțiva dintre copiii lor - spun doar câțiva deoarece Bogdan are 5 copii iar Iulian 9 !
Ne-am amintit cu nostalgie de anii copilăriei noastre din cartierul bucureștean Drumul Taberei, când Dan, Iulian, Bogdan și cu mine eram nu doar vecini pe Aleea Valea Roșie ci și... elevi ai profesoarei de limba română... Maria Munteanu, la școala 204. :) Au trecut de atunci doar vreo... 40 de ani !”, a spus Marian Munteanu despre întâlnire.

 Alături de frații Munteanu a fost și mama acestora, Maria, cea care le-a fost celor patru profesoară de limba română. Cum a decurs întâlnirea dintre patru prieteni din copilărie, toți participanți la fenomenul Piața Universității '90, puteți descoperi din videoclipul de mai jos:


Ieri am "evadat" pentru două ore la Teatrul National, unde am urmărit cu încântare feeria "Înșir'te mărgărite", pusă excepțional în scenă de maestrul Dan Puric. După spectacol l-am felicitat pe Dan împreună cu mama mea, Maria Munteanu, Iulian Capsali și fratele meu, Bogdan Munteanu, ultimii doi însoțiți de câțiva dintre copiii lor - spun doar câțiva deoarece Bogdan are 5 copii iar Iulian 9 ! Ne-am amintit cu nostalgie de anii copilăriei noastre din cartierul bucureștean Drumul Taberei, când Dan, Iulian, Bogdan și cu mine eram nu doar vecini pe Aleea Valea Roșie ci și... elevi ai profesoarei de limba română... Maria Munteanu, la școala 204. :) Au trecut de atunci doar vreo... 40 de ani !

Posted by Marian Munteanu on 10 Octombrie 2016