ACTUALIZARE 12 martie/12:30 Între timp, pagina oficială a TSD nu mai poate fi accesată. Iată însă copia din cache a paginii citate mai jos.


Știrea inițială

Aripa de tineret a Partidului Social Democrat, Tineretul Social Democrat (TSD), își propune „lansarea unei dezbateri naționale privind recunoașterea drepturilor comunității LGBT”. 

Titlul sub care este publicată această idee este „Gay - ok”. Mai jos, pe aceeași pagină, tinerii PSD-iști își propun o altă dezbatere: legalizarea drogurilor ușoare și programe de suport pentru consumatorii de droguri periculoase.

Ultima, dar nu cea din urmă urmă dezbatere pe care o doresc tinerii PSD-iști este legată de  „legalizarea prostituției și a măsurilor privind combaterea traficului de persoane”.


Pe pagina organizației, liderul TSD, Gabriel Petrea își expune filozofia politică, afirmând că luptă „pentru principii, valori și atitudini de stânga specifice unei societăți care combate discriminarea de orice formă, promovează egalitatea între oameni și oferă o șansă fiecărui tânăr de a fi ceea ce își dorește”.

Puțin mai jos, Gabriel Petrea susține că își dorește ca generația sa „să elimine toate barierele care astăzi ne stau în cale și să construim o societate tolerantă, solidară și corectă”.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews