ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostă învățătoare, stabilită în Spania din 2002, aceasta spune că e total dezamăgită de întreaga clasă politică și nu va mai merge la vot în 2016. 

"Mă simt exact ca o mare fraieră și nu neapărat în urma evenimentelor din ultimele zile, de câteva luni bune. Clasa politică își bate joc, pur și simplu, de poporul român (și din țară, și din străinătate). Dacă m-am convins de un lucru în aceste luni, din noiembrie 2014 până acum, e faptul că nu voi mai vota până când cetățenii vor avea drept direct în numirea candidaților la parlamentare, prezidențiale, locale și pe criterii de competență și moralitate. Manipularea pe care am înghițit-o cu: "E dreptul tău, că să ți-l exerciți au murit strămoșii tăi” nu mai funcționează. Nu cred că au murit că să aleg eu între doi posibili infractori, e ca și cum m-ați pune să aleg între moartea prin spânzurătoare sau împușcare, același rezultat”, spune Ramona Elena Bărbulescu, într-un material realizat de Adevărul și publicat pe adevărul.ro.