ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, ca urmare a audierii de către DNA a lui Sevil Shhaideh în calitate de suspect într-un dosar de corupție, că vicepremierul nu are motive să-și dea demisia. 

Mai mult, Ștefănescu a vorbit despre o serie de amenințări la adresa lui Shhaideh, acuzații extrem de grave cu privire la răpirea copiilor oficialului român.

De asemenea, acesta afirmă că Shhaideh este victimă într-un război pornit de "statul paralel” împotriva PSD-iștilor, miza fiind capul lui Dragnea.

„Sevil nu are de ce să-și dea demisia. Dacă, săraca de ea, amenințată de când a fost propunerea noastră de prim-ministru, de când i-au amenințat copiii, familia, părinții, i-au dat foc la ușa de la casă, i-au spus că-i răpesc pe cei mici, după ce a trecut 9 luni de la aceste presiuni, acum e chemată la anchetă în războiul ăsta între statul parallel și cei care au câștigat alegerile cu ajutorul românilor, este posibil, fiind femeie, să cedeze. Noi o sfătuim să nu cedeze! Pur și simplu să nu-și dea demisia!”, a spus Ștefănescu la B1 TV.

„De 9 luni de zile, de când suntem la guvernare, statul paralel șicanează în mod continuu și doresc în mod continuu capul lui Liviu Dragnea.

În fiecare zi de la Dumnezeu, cineva dă declarații, acuză”, a adăugat PSD-istul.

Totodată, într-un comunicat de presă emis în numele PSD, Ștefănescu spune că dosarul penal deschis lui Shhaideh este o făcătură a statului paralel condus de George Maior, Coldea, Kovesi și Ponta pentru "decapitarea" lui Dragnea.

„Suntem pur și simplu stupefiați! Pentru că există tot mai multe informații că rămășițele binomului ce se simt amenințate de campania de curățare a sistemului, declanșată de PSD, acționează coordonat împotriva lui Liviu Dragnea, , printr-o adevărată operațiune desfășurată în mod special prin intermediul DNA și a acoperiților din presă. 
 
Adică, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se visează președinte al PSD, prim ministru sau chiar președinte de țară, în echipă cu Coldea, Kovesi și recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acțiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD.

Știm de mult despre acest plan, suntem informați chiar și din interiorul a ceea ce numim statul paralel de toate „odioșeniile” pe care le pun la cale, și îi anunțăm public că nu vor avea nicio șansă să ducă acest plan până la capăt. Și în perioada imediat următoare este posibil să cerem revocări, demisii și anchete vizavi de toate declarațiile șocante apărute în ultimele săptămani.

Pentru că nu vom abdica niciodată de la promisiunile făcute românilor: democratizarea reală a României și aducerea în matca constituțională a tuturor instituțiilor statului. Punct", transmite secretarul general adjunct al PSD.