ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scena de la Palatul Parlamentului, de săptămâna trecută, în care protagoniștii principali au fost șeful C.E., Jean Claude Juncker, Tăriceanu, Năstase, Ciorbea, Dragnea, Băsescu, Ponta și „anexa” Corina Crețu, este aspru criticată de europarlamentarul Traian Ungureanu.

Oficialul român este de părere că acest „peisaj” arată de ce „nu avem fir de viitor” și afirmă că cei 10 ani de când am aderat în UE arată mai degrabă „nunta de pe hârtie și înmormântarea din realitate.”

„Oamenii care au nenorocit, împreună, veacul au, evident, dreptul la pensie, la mii de bancuri pe cap de conducător dar și la o parcare cu vitrină”, scrie el într-un articol pentru Adevărul.

„În numele lor și al tuturor celor ce se simt europeni, fără franceza lui Junker și fără fețele voastre ridate de minciuni, un meritat: duceți-vă naibii!

Adică, înapoi, acolo de unde ați apărut. Cum zice la dicționar. Naiba: preluat din țigănescul naibah - ghinion. Preluat din turcescul naibe – nenorocire”, conchide Traian Ungureanu.