ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Adrian Năstase a postat un mesaj cu prilejul împlinirii a zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.


"Am intrat în noul an. Ce ne va aduce, oare, 2017? Se împlinesc, astăzi, zece ani de la intrarea în Uniunea Europeană. Primul deceniu s-a dovedit, oarecum, dezamăgitor. Aș spune că noi nu am știut să utilizăm potențialele avantaje. Iar cei de la Bruxelles, cu complicitatea unor lideri de la București, s-au bucurat să redistribuie sumele care ne reveneau. Guvernarea Cioloș a fost deosebit de relevantă sub acest aspect. Controlul societății românești și destructurarea clasei politice s-a făcut, ieftin, prin cîteva ong-uri și câteva slogane - "statul de drept", "anti-corupție", "criterii de integritate". Dar și cu lipsa de înțelepciune și servilismul câtorva instituții ale statului "român".

Începe un an nou. Incepe o nouă guvernare. Vom ști oare să utilizam mai bine al doilea deceniu al aderării?

Dragi prieteni, vă urez La mulți ani! Va urez să fiți puternici și vigilenți. Să fiți parteneri dar si arbitri'', a scris Adrian Năstase.