ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia de covid 19, indiferent dacă este fabricată, sau doar "încălecată” conform unui scenariu pregătit din timp, este folosită pentru a accelera instaurarea noii ordini mondiale. Cui nu crede că astfel de scenarii există îi recomand să citească despre simularea unei pandemii în octombrie, la centrul John Hopkins din SUA finanțată de și cu participarea fundației Gates, și despre  o altă simulare, tot din SUA!, denumită Scenarios for the Future of Technology and International Development desfășurată în comun de Rockefeller Foundation și Global Buisness Network în 2010. Adică, în ambele cazuri, chiar de elita globalistă la vedere, locotenenții marilor mafioți globaliști puțin sau de loc vizibili.

În  cele ce urmează vă propun să vedem care ar fi posibilele efecte ale (fake)-pandemiei, care să să-i ajute în realizarea obiectivului lor, și să lămurim câteva din nodurile gordiene logice în care se împiedică mulți dintre cei care încearcă să înțeleagă mișcările paradoxale făcute în scopul de mai sus. Cum ar fi distrugerea a însăși textura capitalistă tradițională a economiei mondiale.
Important de înțeles este totuși că dincolo de îndeplinirea unora sau a tuturor obiectivelor globaliste enumerate mai jos, deasupra tuturor celor văzute și nevăzute se află Dumnezeu și că și numai câțiva drepți dintr-un oraș, ceva mai mulți într-o țară și încă și mai mulți în lume, pot schimba destinul orașului, țării și lumii. Să fim noi unii dintre drepții aceia și orice s-ar întâmpla vor avea, cu siguranță, un sfârșit. Sfârșit în care răul va fi învins. Să deschidem ochii asupra lumii, să fim așadar lucizi până la durere, dar să nu dezarmăm. Să ținem mintea în iad și să nu deznădăjduim. Hristos a înviat!

1. Controlul și supravegherea populației

Folosind  motivația aplicării stricte a măsurilor de limitare a pandemiei, guvernele din lumea întreagă introduc pe scară largă mijloacele tehnice necesare pentru urmărirea permanentă a tuturor persoanelor. Și, evident, în primul rând a celor care refuză supunerea. Măsuri, introduse în multe state, pentru monitorizarea, prin intermediul telefoanelor, a mișcării oamenilor în general, sub acoperirea urmăririi deplasărilor persoanelor bolnave sau suspecte, cunoscute ca „contact tracing”, sau a urmăririi păstrării distanței sociale. Sistemul de supraveghere publică video, sistemul creditului social, drone care amenință pe cei care încalcă regulile, roboți stradali pentru supraveghere, un sistem de rating colorat pe o aplicație de plată a telefonului mobil, care identifică oamenii în funcție de grupa de risc ca purtători ai virusului în funcție de plățile făcute și de istoricul călătoriilor, concurează toate pentru a ne monitoriza fiecare mișcare.

2. Legea marțială medicală, noua normalitate

Carantina, blocarea la domiciliu, închiderea unor orașe, regiuni sau țări întregi, vaccinarea obligatorie, mobilizarea armatei, suspendarea drepturilor și libertăților cetățenești fac parte din legislația specială pentru motive medicale care conferă statului puterea de viață și de moarte asupra cetățenilor. Practic, o reală impunere a legii marțiale. În SUA acest situație este prevăzută în The Model State Emergency Health Power Act, conceput de autoritatea federală pentru sănătate, CDC.

În mult lăudata, pentru tipul de democrație participativă, Elveție, Consiliul Federal Elvețian a declarat „o situație specială” care îi permite să emită ordonanțe de poliție de urgență „fără o bază în legea federală”.
Odată aplicate, și măsurile tehnologice de urmărire de la pct 1 și  cele represive de la pct 2, vor rămâne în vigoare ca o cvasi-permanentă stare de urgență pentru a preveni, sau vor fi cerute de mase pentru a fi protejate. Căci oricând o altă (fake sau real)-pandemie se poate (și, cu siguranță) se va năpusti asupra noastră.
3 Interzicerea permanentă a unor drepturi și libertăți

4.Excluderea Bisericii din societate. Suprimarea vieții religioase, ruperea totală a legăturii omului cu Dumnezeu, un vechi și permanent deziderat al revoluționarilor dintotdeauna și de pretutindeni.
 
Trecerea Bisericii în clandestinitate nu se va face încet, etapă deja consaumată, ci extrem de rapid. Bisericile vor fi tot mai mult închise. Având ca motivație traficul prea mare pe net, slujbele nu vor mai fi transmise, licența de transmisie va fi suspendată posturilor creștine. Mărturisirea credinței va deveni o tară, un motiv pentru decăderea credincioșilor din drepturi, pentru penalizări, concediere, refuzul contului bancar, tăierea de la venitul minim garantat etc.

5.Atomizarea societății.

Izolarea rupe legăturile, dispare rețeaua umană din care rămân singulare și lipsite semnificație și de potențial numai nodurile. Dispar coeziunea, comunicarea, comunitatea, esența vieții sociale. Societatea devine o sumă aritmetică de puncte legate între ele doar prin intermediul structurilor statului.

6. Devalorizarea persoanei prin izolare. Cresc însingurarea, deznădejdea, teama, dezorientarea și dependența de statul ocrotitor

Persoana, ruptă de celălalt și de Dumnezeu devine individ, își pierde calitățile unice și excepționale în existență, se întoarce către sine, trăiește numai pentru un sine fizic, imediat. Celălalt este periculos. Celălalt este ceva rău. Celălalt este moartea. Statul – impersonal, deci nepericulos – este singura entitate de încredere. Care te poate ocroti. Care te poate salva.

7.Creșterea dependenței de stat ca urmare a sărăcirii masive din cauza prăbușirii economice

Practic un efect care conduce tot la sporirea controlului asupra maselor și fiecărei persoane în parte. Criza economică provocată de măsurile aberante – aparent inconștiente, precis voite însă – va afecta straturile mijlocii și populația de la bază. Cei bogați, aflați în spatele statelor – statul sunt ei!, în realitate – își repartizează deja prin intermediul guvernelor lor sume uriașe din bugetele naționale și o vor face la o scară și mai mare. Dar milioanele (poate zecile de milioane) de falimente din zona întreprinderilor familiale, mici și mjlocii, înseamnă sute de milioane de persoane, angajați și angajatori, rămase fără venituri. Dintre acestea doar o mică parte își vor mai reveni, ceilalți devenind dependenți de bunăvoința, deci de voința statului. Evident, contra unor sacrificii. Mai precis: renunțarea la și mai multă libertate, la și mai multe drepturi.

8.Introducerea venitului minim garantat

Pe acestă direcție se anunță ca iminentă introducerea venitului minim garantat, mijloc de control atroce al cetățenilor, deja deposedați de o mare parte dintre drepturi și, de fapt, de statutul de cetățeni. Acest venit va fi acordat orișicui. Dar doar dacă este un individ model (deja el nu mai este persoană). Dacă respectă regulile statului sclavagist. Altfel va fi muritor de foame, trăitor în aer liber, lipsit de minimul necesar pentru un trai decent. Dar, după cum voi arăta, nici în aer liber prea mult, căci afectezi natura. Așa că va putea fi introdusă

9.Eugenie și  eutanasierea voluntară și cea necesară social și economic

Conform OMS, suntem cam cu 84 % prea mulți pe Terra. Eutanasia se aplică deja în mai multe state vestice cu o creștere semnificativă de la an la an.

Ca urmare a orgiei negre a pandemiei, bătrânii, bolnavii cronici, debilii de toate soiurile, indivizii asociali sau antisociali, cei fără resurse și fără adăpost vor putea, fie din propria dorință, fie ca urmare a aplicării regulilor de igienizare și sănătate publică, a celor de protecție a naturii și a politicii înțelepte a statului preocupat de protejarea populației, să fie eutanasiați.

Un alt obiectiv este schimbarea structurii populației prin intermediul unei eugenii de masă în rândul persoanelor în vârstă, care sunt reprezentanții vechii lumi, ai tradițiilor, identităților, creștinismului, cu noile generații fără experiența unei societăți totalitare și formatate după cerințele noi societăți, care chiar luptă pentru o astfel de societate manipulați fiind să creadă că ea e viitorul luminos al omenirii.
Trupurile eutanasiaților  vor fi, după cum pemite legislația privind pentru noi metode de înhumare, transformate în îngrășământ pentru agricultură.

10. Salvarea naturii prin privatizarea ei

Multe dintre măsurile luate în prezent, în mai întreaga lume, sunt în rezonanță cu strategia și măsurile prevăzute în New Green Deal, în legătură cu care atât liderii statelor cât și funcționarii ONU și activiștii climaterici s-au declarat deja de acord.  "Planeta lor” trebuie salvată de oamenii nefolositori și dăunători – cam asta e în final ceea ce ni se propune, deci ea trebuie trecută în proprietatea, de exemplu, unor ong-uri preocupate de a o îngriji, în spatele cărora se află, pentru că ei sunt cei mai responsabile, exact elitele globaliste despre care vorbim. Este de fapt o acțiune amplă de luare în proprietate de facto și de curățare a „planetei lor” de balastul uman care o și îi agresează cu însăși existența lui.

11. Introducerea vaccinării forțate

Dacă de vindecarea covid 19 nu ar profita cel care are un stoc de marfă deja existent, ar mai fi existat covid 19? Evident, nu!

După toată montarea din ultimile luni, care va continua încă o bună perioadă, plus amenințarea permanentă și deja „conștientizată” a valului doi, nu va mai fi nevoie de convingerea populațiilor, devenite tot mai reticente în ultimii ani, de necesitatea vaccinării obligatorii și repetate, căci masele vor implora să fie vaccinate, iar rebelii pedepsiți aspru și de acestea și de către autorități. Ca urmare a Covid 19, Big Pharma, care ajunsese foarte jos în aprecierea publică, a urcat din nou pe culmile acesteia și este privită ca mesia medicală mântuitoare de boli și moarte  (!?)

Evident, în vaccinurile, care s-a dovedit deja de nenumărate ori că au diverse probleme și produc efecte adverse mergând până la deces, se poate introduce orice. Se poate deci manipula sănătatea fizică și psihică, durata de viață, docilitatea indivizilor, dependența lor de statul ocrotitor. Mai ales că sunt pe poziție de start vaccinurile genetice, sau vaccinurile ADN, care acționează asupra adnului propriu, modificându-l pentru a ajuta organismul, se spune, în lupta cu virușii. Or, un astfel de vaccin poate modifica adnul în orice sens dorește producătorul lui, ca să nu mai vorbim de efectele neavute în vedere, care pot apărea după ani, zeci de ani, sau la generațiile următoare. Și mai există și cele cu nanoboți, acele mecanisme micronice care se plimbă prin corpul tău și îndeplinesc o misiune primită pe care nu tu o programezi și controlezi.

Ca să vă conving de cât de ușor se poate impune vaccinarea forțată, putem fi deja siguri că pentru orice vor dori să facă – studii, muncă, paricipare la activități colective culturale, sportive, pentru a călători și a primi beneficii guvernamentale, pentru a nu plăti penalizări etc. Oamenii vor trebui să dovedească că au fost vaccinați. O cerință deja aplicată largîn lumea „civilizată” pentru primirea copiilor la grădiniță sau la școală.

12. Oficializarea jafului economic și a mega-transferului de proprietate

Frauda galactică din economia mondială mai precis din sistemul bancar și financiar, cunoscută și ca bula datoriilor, este disimulată, ascunsă în criza provocată (intenționat și în acest sens) prin intermediul pandemiei. Vinovații de serviciu vor fi: coronavirusul și China. Adevărații vinovați nu sunt niciodată știuți pentru că ei nu stau în lumină, iar vinovații interpuși, elitele economice, nu mai au brusc nicio vină.

În plus, pentru „salvarea” băncilor, fondurilor și corporațiilor falimentate prin transferul de avuție către executrivul acestora și investitorii importanți din resursele colectate de la marea masă, s-a început deja alocarea de resurse de la bugetele de stat (în SUA 2,2 trilioane într-o primă fază) (bail-out-ul). Bani care nu vor ajunge la populație, ci, din nou, pe aceleași căi, la aceiași foarte puțini foarte bogați.

13. Naționalizări

Prezentate ca soluții pentru salvarea celor prea mari pentru a fi lăsați să piară, adică, zic ei, a angajaților și economiei naționale, naționalizările au fost deja menționate, ca soluție la criză, în Germania și Franța de către Merkel și Macron, iar în SUA are loc o stranie și puțin comentată preluarea a Rezervei Federale de către Trezorerie. Este, de fapt, o altă cale pentru ascunderea hoției și aruncarea altor sume uriașe în buzunarele fără fund ale mafiei globaliste.

Crește și sentimentul (fals) al siguranței populației și  (în realitate) dependența acesteia de stat – deci de o structură volatilă ca personalizare. Adevărații vinovați și sforari rămân anonimi în spate, fără răspunderi, fără probleme.

14. Introducerea 5G

Creșterea masivă a traficului pe net, care deja s-a făcut simțită și a dus la scăderea  traficului (la Netflix cu 25 %) și la limitarea videoului de definiție ultra-înaltă pentru Europa (pentru a nu se ajunge la blocarea funcționării netului) a apărut din cauza creșterii uriașe a traficului pe net pentru școala on-line, jocuri, programe de divertisment, lucru de acasă, urmare a blocării a sute de milioane de oameni în casele lor. Soluția: 5G. Tot 5G este soluția și pentru alte „nevoi” legate de comunicarea în timp real și acționarea de la distanță în timp real a noilor echipamente (roboți, printre altele) medicale, industriale, militare etc, „absolut necesare” pentru ca statul să ne ofere mai multă securitate.

15.  Criza economică  - un blocaj general al economiilor

Suntem pe cale să intrăm într-o încetinire fără precedent a producției — o prăbușire, de fapt — nu pentru că unele întreprinderi și-au calculat greșit investițiile, ci pentru că guvernele au intervenit brutal și au decis închiderea marii majorități a  întreprinderilor. Cum au făcut asta? Prin suspendarea libertăților persoanelor, a căror energie și activitate stimulează creșterea economică. Guvernul le-a spus să rămână acasă. Nu vă duceți la lucru. Nu mergeți la baruri, restaurante și cinematografe. Nu-i duceți pe copii la școală. Nu construiți mașini sau avioane sau calculatoare sau case. Nu primiți turiști în hoteluri. Nu faceți nimic care ar putea conduce la rezultate economice, la menținerea economiilor pe o linie de plutire sau la creștere economică.

16. Scăderea substanțială a libertății de mișcare, a călătoriilor și turismului

Un prilej minunat pentru a începe restrângerea libertății de mișcare, deja anunțată prin proiecte cum ar fi orașele fără autovehicule personale (deci dependența de vehicule care te duc acolo unde ai voie, dacă ai voie, plus supravegherea continuă), atacul azi împotriva vehiculelor  cu combustibili fosili din motive de climă. Mâine asupra celor electrice din aceleași motive (reale și cunoscute de acum, dar puse sub lacăt) etc.

Un om blocat este un om sub control, îngrădit în posibilitățile de a fi în opoziție cu statul, de a comunica securizat cu ceilalți pentru a organiza opoziția, de a face acțiuni de stradă sau alte acțiuni de contestare.
Călătoriile interne și internaționale vor fi afectate substanțial, restricțiile interne privind circulația vor deveni probabil un lucru obișnuit și majoritatea oaspeților străini vor fi obligați să se autocarantineze o perioadă de timp, cu excepția unor circumstanțe speciale, toate acestea ducând la decimarea industriei turismului mondial.

17. Automatizarea generalizată

Criza ne arată că, la nivelul cel mai de jos, de supraviețuire, omenirea se poate descurca și cu doar câteva activități umane, îndeplinite adică de oameni (dar și aici cu mari perspective de înlocuire a omului): profesoratul, vânzarea de alimente și bunuri de consum, farmaciști, medici și asistente, servicii de livrare de produse alimentare preparate, fermieri, camionagii, și alți câțiva. Asta înseamnă că valul, deja pornit, al concedierilor și înlocuirii muncii umane cu cea automatizată, în domenii care până de curând erau 100 % umane, poate și va continua cu repeziciune. Căci cu cât avem mai puține contacte, cu atât mai bine.

Și astfel vor apărea foarte repede zeci și sute de milioane de indivizi nefolositori, de care e mai bine ca societatea să scape cât mai curând.

18. Eliminarea banilor lichizi

Presiunea, deja majoră, de renunțare la banii lichizi va primi un impuls puternic prin „necesitatea evitării banilor fizici ca mijloace de transmitere a virușilor”. Cel care are numai bani în bancă este practic sub un ncontrol total, căci îi pot fi luați ca penalizări, să i se desființeze contul (deja se face), funcție de creditul său social.

19. Introducerea cipului

Dacă vrei să fii tratat, dacă vrei să studiezi, dacă vrei să ai un loc de muncă, sau să primești venitul minim garantat, va fi mult mai simplu și vei avea un regim preferențial dacă primești cipul de identitate (și control). Pe psihoza deja creată, dacă se anunță acum care sunt „avantajele” cipului, vor fi cozi interminabile pentru a-l lua cât mai repede. 

20. Intensificarea cenzurii pe media socială, blocarea tuturor opiniilor, ideilor, soluțiilor divergente față de cele oficiale

"Big Brother" este deja printre noi de câțiva ani buni; am citit ce se întâmplă prin lume, am auzit dezvăluirile ale unor persoane din interiorul acestora, l-am simțit fiecare dintre noi, am văzut cum sunt scoase de pe rețele blogurile și saiturile contestare, conservatoare, identitare, naționaliste.

Și iată că apare acum necesitatea de a închide gura „cârtitorilor și răspândacilor de știri false”, necesitatea  cenzurii postărilor populației pe mediile sociale, pe baza faptului că  acestea sunt "iresponsabile social" (de exemplu, punând la îndoială narațiunea oficială despre această pandemie, despre realitatea statisticilor, despre interesele din spatele spectacolului medical-mediatic), după care lista celor "incorecte din punct de vedere politic" se va extinde pentru a cuprinde si alte subiecte. Toți aceștia vor fi eliminați de pe internet în aplauzele maselor înspăimântate, isterizate și năucite de lunga și terorizanta carantină.

În scurt timp, orice informație care contestă puterea va fi considerată „o amenințare la adresa ordinii publice” și va fi ștearsă de pe internet, cel care a postat-o blocat definitiv, amendat și chiar aruncat în pușcărie. Amenințări cu arestarea au primit chiar zilele trecute, aici în România, persoane competente și absolut responsabile, care au postat sau distribuit ceea ce contravine coordonatelor regimului penitenciar impus de autorități.
Că vorbeam de scenarii, soluția de la Event 21 pentru stoparea „răspândirii informațiilor false” a fost blocarea accesului la internet, eventual închiderea acestuia și cenzura!

21. Omologarea statului atotputernic. Agenda globalistă primește un impuls decisiv într-un moment în care părea că scârțâie tot mai serios.

Toate efectele de mai sus și măsurile stimulate de ele și luate de către autorități conduc spre statul copleșitor, atotputernic, suprauman, statul dumnezeu; statul sclavagist cu drept de viață și de moarte asupra supușilor săi, adică exact ceea ce urmărește mafia globalistă, cunoscut și sub vechea sintagmă: Noua ordine mondială, apărută public în scrierile și discursul revoluționarilor masoni „constructori” ai Revoluției franceze.

În doar trei luni – dar mai ales în ultima lună – ne-am căptușit cu o criză economică globală catastrofală, pe o logică, imposibilă conform tuturor teoriilor și practicilor economice milenare, de (aparentă) sinucidere. Pornind de la aparentul absurd al acestei situații, sunt destui cei care gândesc – tot așa cum sunt destui cei care fac o propagandă înșelătoare – că ne îndreptăm către o stopare și prăbușire a mult discutatului proiect globalist, pe măsură ce fiecare stat pare a se întoarce spre interior.

În realitate, criza medicalo-economică și panica stârnită de propaganda oficială și dramatizările false din jurul acestui virus, sub atenta îndrumare a autorităților interne și internaționale și cu iscusita lucrătură a media, vor scoate în evidență tocmai nevoia de o mai mare cooperare, colaborare, parteneriat, obținute, toate, printr-o mai mare integrare la nivelele public și privat ale societății. Au apărut deja voci care cer guverne și structuri mondiale, și una, deloc nesemnificativă, este cea a lui Gordon Brown, fost prim ministru al Marii Britanii și actual trimis special al ONU pentru educația globală, care a cerut șefilor de state formarea unui guvern mondial care să se bată cu... virusul.

Eforturile de a preveni astfel de consecințe [economice și sociale] sau de a răspunde la ele pe măsură ce apar vor necesita nivele de colaborare fără precedent între guverne, organizații internaționale și sectorul privat. – se spune în comunicatul de presă de la Event 21 Adică exact ceea ce subliniuam puțin mai sus.

Mai rău, aceasta escaladare a manifestării puterii guvernelor, care a ajuns în punctul în care ne poate ordona să nu ne părăsim casele și să punem în aplicare ordinele cu pistolul la tâmplă, se poate dovedi ireversibilă. Guvernele se vor folosi de exemplul amplu dramatizat al acestei pandemii pentru a justifica abuzuri viitoare, tot mai grave. De aceea trebuie să știm, să înțelegem, să nu ne temem și să rezistăm. (Va urma)

Nu vă temeți.

Rugați-vă pentru dușmanii voștri.