ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă de la începutul mandatului de premier, Dacian Cioloș făcea o promisiune solemnă în fața tuturor românilor și anume că după ce se va încheia acest mandat nu va participa la alegerile parlamentare din decembrie 2016, nu va intra într-un partid politic și nici nu își va crea o formațiune cu care să participe la aceste alegeri.

Aceste vorbe le-a reluat de foarte multe ori pe durata mandatului său, ultima declarație de acest fel fiind făcută pe 6 octombrie 2016.

„Nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an și nu voi intra într-un partid politic și nu voi crea un partid politic tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea, atâta cât o am, energia spre un proiect, chiar dacă de scurtă durată care să dea sensul acestei stabilități, dar care să poată să împingă lucrurile mai departe folosind toate forțele pozitive, constructive, proactive care doresc să susțină sau să se implice în acest proiect”, spunea premierul Dacian Cioloș.

După doar o lună de zile, pe 6 noiembrie 2016, același premier care spunea că nu se va implica în alegerile din decembrie, a participat la mitingul PNL de lansare al candidaților pentru parlamentare, ținând și un discurs în fața celor prezenți în privința planurilor sale de viitor, care între timp se pare că s-au schimbat.
Premierul apare într-o fotografie alături de Alina Gorghiu cu brațele ridicate, care pare să reflecte sprijinul reciproc pe care cele două părți și-l acordă în această perioadă.

Dacian Cioloș este susținut de PNL pentru un nou mandat de premier, iar acest lucru pare să fie și pe placul său, acesta implicându-se activ în ultima perioadă în campania acestui partid.

 Și fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, a comentat această fotografie.

„Figura lui Cioloș spune tot...”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

 

Figura lui Cioloș spune tot...

Posted by Sebastian Bodu on Monday, November 7, 2016