ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a depus, marți, la Biroul Electoral Central, listele cu cele aproximativ 400 mii de semnături și lista candidaților la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, informează Agerpres.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat că formațiunea propune românilor o „listă de excepție”, formată din candidați „cu o deosebită probitate morală”.
 
„Aș dori să mulțumesc membrilor B.E.C. pentru că au avut răbdarea să verifice cele aproape 400 mii de semnături pe care ALDE le-a depus astăzi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru mine să depun listele candidaților ALDE pentru Parlamentul European. Eu cred că ALDE propune românilor o listă de excepție, o listă cu oameni care au o profesie, o listă cu oameni a căror probitate morală nu poate fi pusă în discuție, o listă cu care acest partid vine și cere voturile românilor”, a declarat Norica Nicolai, citată de Agerpres.

Reprezentanta ALDE a opinat că românii își doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape și mai respectuoasă față de România, pe principiul reciprocității.
 
„Noi respectăm faptul că toți românii își iubesc țara, că toți românii își doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de noi, mai respectuoasă cu noi, așa cum și noi suntem aproape de Europa, respectuoși cu Europa. Cred că de respect, de încredere și de mai mult bine pentru fiecare este nevoie și în România, și în Europa”, a concluzionat Norica Nicolai.