ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Avram, care a lucrat pentru Monica Macovei în campania electorală prezidențială din anul 2014, o acuză pe aceasta că nu i-ar fi plătit contractul încheiat la aceea vreme.

Avram face mai multe dezvăluiri pe Facebook despre Monica Macovei:

"La sfârșitul campaniei prezidențiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un număr de 0 (zero) materiale video produse pentru ea în campanie. Numai eu am făcut vreo 70 de bucăți, dar au mai făcut și alții. Legea o obligă să raporteze toate materialele publicitare, până la ultimul flyer.  

Tot atunci mai avea să-mi dea a doua transă din banii prevăzuți în contract. Mi-a spus că nu mai sunt bani, să mai aștept. În realitate, numai în ultimele două zile de campanie și puțin după, i-au intrat în cont peste 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exactă este de 78.028 lei.

Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba că mi-i da în rate, ba că mi-i dă la toamnă. Am crezut-o, c-așa-i când ai impresia că lucrezi pentru oameni cinstiți. După ce a trecut și mama toamnei, nu a mai recunoscut că noi să fi avut vreun contract. Aveam să aflu ulterior că acel contract fusese "exfiltrat” din documentele campaniei chiar în preajma alegerilor.

Și tot ulterior aveam să aflu că, în anul ăla când mă tot amâna cu plata pe motiv că nu are bani, Monica Macovei și-a cumpărat o locuință nouă, pe stradă Luca Stroici din București.

O nouă campanie electorală stă să înceapă. Dacă o s-o vedeți pe Monica Macovei agitând cu mână dreaptă buzduganul anticorupției, uitați-vă unde e mână ei stângă. S-ar putea să fie prin buzunarele altora.

Asta este, spre deosebire de alții, despărțirea mea de Monica Macovei nu a avut la bază principii și idei, ci o banală țeapă", a fost mesajul lui Avram pe Facebook.

Sorin Avram a mai scris că are un contract semnat pentru munca depusă în campania din 2014.