ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Securitatea și-a dorit cu ardoare dispariția partidelor politice. PSDR a fost înghițit de PDSR, ca și când nici nu ar fi fost… PNȚ devenit PNȚ-CD a fost scos în istorie de Emil Constantinescu. PNL-ul atât de iubit de Petre Țuțea, ca partid făuritor de țară, va intra în istorie <prin noi înșine>.

Lipsa de viziune politică a lui Johannis, dorința morbidă de a conduce a lui Orban cel Mare condamnă acest partid să piardă alegerile locale și pe cele parlamentare, prin votul de investire a PSD-ului. Să te ferești de greci când vin cu daruri...

Iohanis și bordul PNL trebuiau să accepte pierderea unei bătălii, moțiunea de cenzură, și să câștige războiul politic.  Guvernarea în această perioadă de criză economică îi va eroda atât de tare, încât riscă să nu ia 5% în toamnă. Dar asta se va vedea la finalul acestei veri, în sondaje.

Oamenii care își pierd azi locurile de muncă, micii întreprinzători care își pierd afacerile, vor da vina pe acest guvern și pe acest partid.

Speranța că electorii vor aprecia eforturile unor guvernanți care stau în ședințe peste noapte, și dorm la serviciu sunt deșarte. Oamenii nu apreciază munca, ci rezultatele ei. Iar rezultatele acestei munci frenetice de a ne feri de o epidemie de gripă, dar care gripează economia, vor fi un dezastru economic.

Îndrăzneste să crezi, că România va fi redată românilor cu ajutor social, de cel mai mare partid politic, partidul celor care azi nu cuvântă…

Sfatul meu dragi liberali, este să vă faceți poze, multe poze cu voi și de grup, ca să puteți să le spuneți nepoților Dvs., eu sunt un: <am fost>.

                                                                                 
P.S. Nu uitați să stingeți lumina