Adrian Sârbu și-a pus trustul la dispoziția lui Klaus Iohannis la alegerile din 2014. Conflictul cu premierul de atunci Victor Ponta l-a făcut pe patronul Mediafax să se arunce cu totul în barca celui care avea să devină președinte în 2014.

Astăzi, Sârbu este dezamăgit de președinte. "E timpul să ne luăm din nou țara înapoi!", a scris Sârbu pe Facebook.

MESAJUL INTEGRAL AL LUI ADRIAN SÂRBU:

"Acum doi ani, ne-am luat țara înapoi din mâna politrucilor.

I-am dat-o lui Iohannis. Președintele.

Din lipsă de timp, a dat-o altora. Securiști, parchetari, birocrați.

Sau poate n-o fi știut ce să facă cu ea, în scurta perioadă de doi ani de când l-am ales în funcție.

Ghinion!

Țară orfană, popor deprimat!

În decembrie e timpul să ne luăm din nou țara înapoi!

Să ne-o dăm nouă, să avem mai multă grijă de Ea", a scris Sârbu pe Facebook.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews