ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Țuțuianu (53 de voturi pentru - 9 împotrivă, FOTO) și Marian Neacșu au fost excluși din PSD în urma votului din Comitetul Executiv al social-democraților, de ieri, de la București. Propunerea a fost făcută de liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan.

„Nu am văzut astăzi decât așa timid pe cineva să condamne faptul că un om este înregistrat în interiorul PSD și acele discuții care sunt totuși într-o structură de partid sunt aduse în piața publică de niște oameni care vor să strice lucrurile într-o organizație.Nu mi-am propus niciodată sa ascund anumite lucruri care nu merg. Am avut nemulțumiri legate de programul de guvernare si ceea ce nu am reușit sa facem pentru dâmbovițeni”, a spus Țuțuianu.

„Cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită...Rămâne ca timpul sa arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat împotriva noastră”, a mai spus Țuțuianu.

„Vom contesta decizia la căile statutare: comisia de etică, congres și potrivit deciziei CCR, în justiție”, a precizat Țuțuianu.

La rândul său, Paul Stănescu a declarat că partidul a făcut o greșeală astăzi:

„Cred ca partidul a făcut o greșeală mare astăzi. Eu sunt lângă doi colegi care au muncit. Nu am nicio problemă cu remanierea”, a precizat Stănescu.