ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Baciu, cel propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, a fost descris de Dacian Cioloș drept „un tânăr medic chirurg, cu experienţă în străinătate, dar și experienţă în managementul spitalicesc". 

„A fost manechin pentru designerul Florin Dobre și booking director pentru celebrul Vali Pungă”, dezvăluie, pe blogul său, jurnalistul Victor Ciutacu. „Ca să citez dintr-o prietenă, „să pui tocmai la Sănătate, în guvernul ridicat pe tragedia din Colectiv, un copilaș care n-a depășit vârsta petrecerilor de Halloween cu blana de nevastuică-n cap e de un sinistru incalificabil”, mai spune Ciutacu.

Ȋn spaţiul online au apărut și alte poze cu Andrei Baciu, pozând în lenjerie intimă. La scurt timp după aceste dezvăluiri, Cioloș a anunţat că îl retrage de pe lista miniștrilor.

Chiar și fără ciudatul cu nevăstuica pe cap în Guvern, rămâne întrebare: pe ce criterii au fost aleși acești oameni? Şi de cine? Cum le-au fost verificate competenţele și pregătirea, dacă domnul în chiloţii tocmai se pregătea să aterizeze în fruntea Ministerului Sănătăţii?