Violatorului Dincă, care făcea - repet - parte dintr-o rețea de trafic de „carne vie" (probabil un clan țigănesc) în care sunt amestecate vârfuri din procuratura, poliție și servicii, poate și din politică, trebuie să i se asigure protecție!

Nu aș vrea ca să se îngroape cazul prin a fi „sinucis" în arest.

Faptul că făcea parte dintr-o rețea și nu era un ucigaș în serie este destul de limpede din modul în care a acționat. Psihopat care merge la farmacie că să-i ia unguente fetei, care avea încheieturile julite de la legături, nu cred că a mai existat. Ea trebuia să fie arătată rețelei în cea mai bună condiție.

Posibil că toată chestiunea cu telefonul unei fete decapitate la Craiova să fie o intoxicare, care să îl demonizeze în ochii publicului. Nu uitați că se spunea din prima zi că avea pachete de carne umană în frigider și că i-a dat foc Alexandrei într-un butoi metalic din curte, unde s-au găsit oase calcinate, ceea ce este complet ridicol. Dar manipularea a prins inițial. 

Îmi aduc aminte de cadavrele dezgropate din cimitire la Timișoara în decembrie 1989, legate cu sârmă, care erau folosite ca să dea imaginea unei hecatombe - 30.000 de victime! Toată scenografia macabră, pe lângă sutele de alte manipulări, au oferit FSN-ului girul de "salvatori ai revoluției".

Modul în care și-a lăsat mașina pe drum (conform probelor video) și a fost preluat de alta, arată că individul nu a lucrat singur.

Dincă trage de timp și vrea să acopere, de frică probabil, pe capii rețelei.

Întrebarea este dacă procurorul #rezist nu a tras de timp ca Alexandra să poată fi scoasă din țară, distanța de la Caracal la graniță (Nicopole) fiind de 1 h 45 min. Or, el a amânat cu două ore descinderea în casa lui Dincă. Este și singurul care nu a demisionat dintre toți cei care au avut atingere cu cazul.

Alexandru Cumpănașu trebuie sprijinit, în ciuda resentimentelor multora dintre noi care știm din ce zona securistă provine. Cunoastem cu toții ce a făcut și cât a profitat, însă acum presiunile Sistemului asupra sa sunt, după propriile mărturisiri, colosale. E de înțeles; deja a făcut câteva dezvăluiri, a pus presiune pe directorul STS, care a și demisionat, a vorbit despre un trafic de influență la nivelul cel mai înalt pentru modificarea rezultatelor unei licitații (tot la STS), direct prin președinte Macron, care a aranjat cu Johannis.

În acest context, abaterea atenției spre neprofesionalismul operatorilor 112 și a polițiștilor mi se pare o diversiune. Au făcut cât i-a dus capul, mai ales că nu cred că s-au mai lovit de astfel de cazuri și sistemul nu este ca acela american, unde operatorul este antrenat să preia și să conducă operațiunea de salvare. La noi operatorul "pasează" cazul, e un soi de triere, nimic mai mult. În plus, am aflat cu toții că un șef de operațiune din Poliție le-a făcut procurorilor o propunere "neortodoxă", ca să fenteze regulamentele printr-un fals telefon la 112, iar cei din urmă au refuzat categoric. Ofițerul are zeci de martori.

De ce Alexandra nu a fost dată în consemn la granița până acum? De ce nu s-au făcut filtre în jurul orașului și în țară? 

Sunt mai multe întrebări la care nu cred că vom avea un răspuns oficial prea curând. Se va trage de timp până la montarea diversiunii pregătită pentru 10 august, când turmele de pavlovieni haștag vor fi scoase în stradă.

Dar lumea începe deja, spre disperarea detracatilor, să se trezească.

Spre deosebire de Colectiv, când sacrificarea a zeci de tineri a fost făcută deliberat pentru un meschin scop politic, iar abaterea furiei revoluționare spre Biserica Neamului a fost diversiunea pregătită de meșterii în uneltiri negre, se vădește acum că Sistemul este o ceață morbidă ce nu poate rezista la suflul sacrificiului unui copil curajos.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews