Candidatul independent la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu, a reacționat după ce avocatul personal al președintelui SUA, Donald Trump,  a explicat că pregătește o serie de dezvăluiri explozive despre Joe Biden. Rudy Giuliani a spus că vor ieși la iveală afaceri necurate ale lui Biden și a avertizat: stați să vedeți când ajungem la România.

„VIITORUL SCANDAL PRINCIPAL AL CAMPANIEI DE LA BUCUREȘTI: Rudy Giuliani - cel mai iubit primar al New Yorkului anunță: "Să vedeți când voi face dezvăluiri despre Biden și România..."

 
Dragi prieteni, unii uită că știu al naibii de multe despre România ultimilor 20 de ani, inclusiv despre relația dintre România și SUA din vremea lui Obama. Oare la care dezvăluiri face referire Giuliani și la ce personaje, poate la Hans Klemm?!.... și la:

1. Fondul Proprietatea și luarea acestuia cu "japca" de către apropiații lui Biden, respectiv Klemm?
2. Întâlnirile de taină pentru stabilirea următoarele execuții politice?
3. La "negocierea" nominală a procurorilor șefi?
4. La EXXON, ENRON și GD?
5. La gradul de cunoaștere dintre Gitenstein și BLEJNAR?!! Și marca valizelor?
6. La cine a scris, în FAPT, ERATA la referendumul pentru demiterea lui Băsescu?

Să continui? Sau pentru moment este suficient? Sunt tare curios ce vrea domnul Giuliani...daca îl ține. Sau poate știe mai multe despre legăturile lui Epstein cu România și rețeaua de pedofilie...
Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt anti american. Dimpotrivă. Însă, în calitate de candidat la Președinția României, am OBLIGAȚIA să-mi clarific opțiunile în raport cu SUA și ticăloșiile comise în perioada democrată. Așa că DA, am prieteni REPUBLICANI, sunt adeptul politicii REPUBLICANILOR în raport cu România și chiar dacă nu sunt de acord cu tot ce a făcut sau spus Trump, nu pot să nu constat că REPUBLICANII ne-au lăsat "mai liberi" spre deosebire de clica democrată care a încercat să ocupe ROMÂNIA FINANCIAR și POLITIC!”, este reacția lui Cumpănașu după avertismentul lansat de Giuliani.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews