ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a anunțat pe pagina sa de Facebook că partidul Alianța Noastră România a reușit să strângă cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegerile parlamentare.

„Dragi prieteni! Avem semnăturile! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere! Nu vă vom dezamăgi și, împreună, vom învinge! Doamne ajută!”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul formațiunii Alianța Noastră.

Astfel, deși strângerea celor 200 000 de semnături necesare înscrierii la parlamentare se profila ca o piatră de încercare pentru partidele noi, Alianța Noastră România a reușit să le obțină, beneficiind, totodată, de susținerea și simpatia mai multor personalități ale țării.

Români de calibrul lui Dan Puric sau ca marele critic și istoric literar Alex Ștefănescu, dar și reputatul chirurg român Nicolae Constantinescu exprimându-și adeziunea, încrederea și optimismul față de partidul lui Marian Munteanu.


Spre deosebire de Alianța Noastră, formațiunea lui Nicușor Dan nu a reușit să strângă mai mult de 90 000 de semnături.