ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Gorghiu a anunțat că pleacă de la conducerea PNL dacă, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, liberalii nu vor cei care vor propune viitorul premier.

„Îmi asum să demisionez dacă PNL nu va fi cel în jurul căruia se va constitui o majoritate parlamentară care să dea premierul României”, a declarat, într-o conferință de presă, Alina Gorghiu, transmite news.ro.

Liderul PNL a vorbit și despre susținerea liberalilor pentru Dacian Cioloș, precizând că tehnocratul va trebui să țină cont de programul de guvernare al PNL pentru a beneficia de sprijinul lor.

„Un candidat susținut de către PNL trebuie să țină cont de programul de guvernare al PNL (...) Luni, după validarea listelor (cu candidații la alegerile parlamentare - n. red.) vom avea niște concluzii legate de prioritățile PNL din programul de guvernare care să facă punte cu Platforma lui Dacian Cioloș”, a spus Gorghiu.

Marian Munteanu, despre BNR, Parlament și Guvern: Sunt oameni care își imaginează că aceste instituții sunt proprietatea lor și că ei sunt stăpâni, iar dacă emit vreo apreciere sau evaluare, toată lumea trebuie să se închine cuvincios