ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța „Alternativa Dreaptă” a luat poziție față de discriminarea Laurei Bretan, interpreta ce a câștigat votul publicului pentru Eurovision la București. 
 
„Duminică seara, cu Laura Bretan - un copil talentat și muncitor - a încetat orice urmă de decență sau imparțialitate a acestui concurs odată cu masacrarea șanselor ei de a reprezenta România, doar pentru că valorile care o reprezintă și după care ea se ghidează constituie subiecte tabu în cultura neomarxistă: Dumnezeu și familia!”
 
Mai departe alianța AD solitică stoparea finanțării din bani publici a unui astfel de „concurs” care a devenit „unul profund ideologizat”.
 
„După Conchita Wurst nimeni nu a mai avut vreun dubiu de politizarea și corectitudinea politică a Eurovisionului. Un show frumos în care s-au lansat talente notorii s-a transformat treptat în agenda „loud and proud” pentru toți militanții corectitudinii politice.”
 
Reamintim că România a optat în acest an pentru o jurizare internațională a melodiilor trimise la Eurovision, iar în presă au ajuns acuzații conform cărora Laura Bretan ar fi fost depunctată de doi membri britanici din juriu de orientare homosexuală, pe motiv că interpreta s-a poziționat profamilie la Referendumul din Octombrie 2018.
 
Alternativa Dreaptă este o alianță conservatoare de partide și grupuri civice înființată după Referendum în 2018.