ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul „Alternativa Dreaptă” sugerează printr-o campanie intitulată „Fără Salvatori” că partidul USR de fapt nu ar fi de dreapta.

Într-o postare de pe pagina sa oficială Alternativa Dreaptă anunță glumeț că „recrutează USR-ist de dreapta” și faptul că „toți încercăm, dar uneori nu facem alegerile cele mai inspirate”.

Vă reamintim că Uniunea Salvați România a trecut prin mai multe turbulențe ce au dus la scăderea în sondaje, de la peste 21% în iulie 2019 la 11,5 %. Președintele Dan Barna a lansat un nou program al partidului care ar trebui să îl transforme în „partid de centru-dreapta”.

Alternativa Dreaptă este o formațiune politică înființată în 2019 care se auto-definește ca „partid autentic de dreapta, fără ipocrizii sau ezitări doctrinare și fără s(in)ecuriști”. Obiectivele acesteia sunt pe doctrină economică crearea unui stat minimal iar pe valori sociale urmărește linia conservatoare de protejare a familiei, libertății și suveranității.