ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța „Alternativa Dreaptă” a anunțat că a încheiat prima  parte a procesului de selectare și promovare a candidaților săi pentru alegerile europarlamentare, urmând ca în cel mai scurt timp sa depună lista completă a candidaților la Biroul Electoral Central, se arată într-un comunicat al formațiunii trimis pe adresa redacției ActiveNews.

Primii cinci candidați rezultați în urma votului intern sunt următorii: 

1. Mîrza Adela Dorina (FOTO): 42 de ani, căsătorită, 2 copii, locuiește in Cluj. Licențiată in domeniul studiilor europene, a urmat și studii de drept, actualmente specialist în marketing, PR și comunicare, președintele Partidului M10. 

2. Cernescu Cristian – 36 de ani, căsătorit, 1 copil, locuiește in Iași. Licențiat în științe economice, master în management comercial, actualmente antreprenor, prim vice-președinte al Partidului Forța Moldova. 

3. Uncu Daniel Marian - 51 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în jurnalism și științele comunicării, a urmat studii de drept, master în științe politice, specialist în PR si comunicare politică, actualmente broker imobiliar. 

4. Licxandru Valentin – 46 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în filozofie politică și teologie , a urmat studii de etică a politicilor publice, actualmente specialist în marketing, vânzări și management. 

5. Marie-Raymonde Prager – 47 de ani, mamă a 4 copii, locuiește în București. Licențiată în teologie didactică, masterand în domeniul patrimoniului creștin european, actualmente pictor decorator.