ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:00 O întâlnire între ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, și premierul Sorin Grindeanu a avut loc astăzi. Întâlnirea a fost solicitată de diplomatul american, a spus deputatul PSD Marian Neacșu.

El a precizat că această întâlnire a avut loc în cursul zilei de astăzi, dar că nu știe ce au discutat cei doi oficiali și nici unde a avut loc întâlnirea.

„Este o întâlnire programată de mai multă vreme pentru astăzi, cel puțin așa știam eu, și din câte știu a avut loc astăzi”, a spus Neacșu. 

 Știre inițială

La solicitarea ambasadei SUA, premierul Sorin Grindeanu se va întâlni azi cu Hans Klemm, potrivit unor surse citate de Antena 3.


Întâlnirea dintre cei doi oficiali are loc în contextul în care Guvernul a adoptat în ședința de marți seara un proiect de lege privind grațierea și unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar și o ordonanță de urgență privind modificarea Codurilor penale.

Chiar dacă întâlnirea era deja programată de zilele trecute, iar temele de discuție erau cu totul altele, este de așteptat ca Sorin Grindeanu să explice deciziile luate ieri de Guvern.