ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Mihalache, fostul consilier al președintelui Iohannis, a sugerat într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi 24 că miza reportajului în care traficanți din România vând arme obținute din Ucraina chiar și teroriștilor ar putea fi descifrată prin vehicolele media care l-au preluat și distribuit. 

"Pot suspecta și alte elemente în jurul acestui reportaj, vă invit să vedeți cine a preluat acest reportaj și cum a fost reflectat el", a spus Mihalache la Digi 24. Întrebat dacă este vorba de media britanice, acesta a răspuns: "Da, dar finanțate din afară Marii Britanii".

La insistențele moderatorului, ambasadorul român în Marea Britanie a refuzat să ofere detalii mai explicite. "V-am dat o pistă, eu nu pot să mă exprim mai mult. S-ar putea să fie și implicații care țin de geopolitica zonei dar asta e de nivel speculativ" a spus Dan Mihalache.