Dan Mihalache, fostul consilier al președintelui Iohannis, a sugerat într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi 24 că miza reportajului în care traficanți din România vând arme obținute din Ucraina chiar și teroriștilor ar putea fi descifrată prin vehicolele media care l-au preluat și distribuit. 

"Pot suspecta și alte elemente în jurul acestui reportaj, vă invit să vedeți cine a preluat acest reportaj și cum a fost reflectat el", a spus Mihalache la Digi 24. Întrebat dacă este vorba de media britanice, acesta a răspuns: "Da, dar finanțate din afară Marii Britanii".

La insistențele moderatorului, ambasadorul român în Marea Britanie a refuzat să ofere detalii mai explicite. "V-am dat o pistă, eu nu pot să mă exprim mai mult. S-ar putea să fie și implicații care țin de geopolitica zonei dar asta e de nivel speculativ" a spus Dan Mihalache.

 

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews