În luna octombrie, vor avea loc la București două evenimente importante pentru țara noastră și la nivel regional: conferința investitorilor americani pentru sud-est-ul Europei „Trade Winds 2017” și Adunarea Parlamentară a NATO, sesiunea 2017. 

Relația noastră cu SUA este esențială în cadrul acestor două evenimente. Ambasadorul american a arătat deja că este interesat ca aceste evenimente să fie de succes și se va implica în organizarea lor. Îi mulțumim pentru osteneală și consecvență. Și-a făcut datoria cu prisosință. 

După luna octombrie, bagaju’ și la Otopeni! Vorba populară: „vine omu’, dar mai și pleacă”.
Sperăm ca pentru selecția viitorului ambasador să nu se mai aplice vechile criterii obligatorii de până acum:
-confesiune atee;
-orientare homosexuală și pro-avort;
-neiubitor al denumirii unui anumit liceu tehnologic din București;
-cunoaștere mediocră a istoriei Europei de est;
-susținere proactivă a statului de drept și a democrației multiculturale, tolerante, incluzive, etc. 
Nu ar fi constructiv ca următorul ambasador să emuleze moda consacrată de „celebrul” ambasador SUA în Danemarca.  Merităm mai bine decât moștenirea administrației Obama.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.