Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, Dan Barna, a reacționat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, spunând că PSD-ALDE și UDMR „s-au scăpat și albit, în bloc” prin votul pe care l-au dat la proiectele de lege.

Acesta a postat pe facebook o înjurătură dintre cele mai suburbane, despre sfânta împărtășanie. Sfânta Împărtășanie este „gestul suprem prin care ne unim cu Însuși Hristos Domnul”, cel mai important moment pentru un creștin. „Grijanie” este termenul popular pentru Sfânta Împărtășanie sau Euharistie. Gestul său vine într-un moment în care creștinii se află în Săptămâna Mare, ce precede Învierea sau Sfintele Paști.

„Grijania voastră de nenorociți! S-au «scăpat» și albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru - borfașilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la pușcărie sau în exil unde să muriți de foame - nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Rușine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.

Acesta nu este primul derapaj public al fiului lui Ion Caramitru. Acesta a mai spus, printre altele, că dacă va ajunge la putere, va da „ordonanțe retroactive” prin care „PSD-iștii să ajungă la pușcărie”.
 
„Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) - ca să anuleze procese judecate in trecut și să scape de condamnări date deja. Vreau să le zic clar: nu vă jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional - de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi și să vă și arunce în pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV și ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvăm și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze - veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”, spunea el anterior.

Altă dată, acesta a propus ca fiecare elev să fie obligat să viziteze „muzee anticorupție”. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews