ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al României, Traian Băsescu, îi aduce o serie de critici premierului Dacian Cioloș, căruia îi reproșează că nu a lucrat la o lege a Sănătății, care ar fi fost pregătită încă din 2012.

Băsescu este de părere că Dacian Cioloș este ridicol atunci când vrea să-și îmbunătășească imaginea strângând gunoaie în Parcul Văcărești, în timp ce mulți români suferă din cauza inundațiilor, sugerând că ar fi fost mai inspirat dacă și-ar fi pus cizme și ar fi mers printre oameni.

"Acest om a venit la guvernare pe drama de la Colectiv. În mandatul lui, plecând de la ce s-a întâmplat cu cei 64 de oameni care au murit, s-au descoperit mari neajunsuri la Sănătate. El a fost informat că există o lege a Sănătății. Dacă Cioloș lansa noua lege a Sănătății în dezbatere publică, era cel mai mare lucru pe care îl putea face pentru români. Se bâlbâie zi de zi, e ridicol, se duce la strâns de gunoaie, dar nu își pune cizmele să se ducă printre oameni la inundații", a declarat Băsescu la România TV.