ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacian Cioloș a declarat că magistrala de metrou M 5, Drumul Taberei - Eroilor, și magistrala M 4, Parc Bazilescu - Străulești, sunt priorități ale bugetului pentru anul viitor.

De asemenea, premierul a mai precizat că vor fi continuate proiectele în execuție la autostrăzile Lugoj-Deva, Sebeș-Sibiu, Câmpia Turzii-Târgu Mureș și Transilvania.

”Pe partea de transporturi, alocarea bugetară pe care am putut să o dedicăm acestui domeniu vizează câteva proiecte pe care dorim să le continuăm, deci proiecte care sunt în execuție și care au nevoie de fonduri pentru a putea fi continuate. Și aici avem Autostrada Lugoj-Deva, Autostrada Sebeș-Sibiu, Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureș, Autostrada Transilvania. Pe partea de căi ferate avem modernizarea căilor ferate Sighișoara-Coslaru-Simeria, Gurasada-Simeria și modernizarea căii ferate Brașov-Sighișoara. Pe partea de metrou, în București, avem ca priorități magistrala M 5, Drumul Taberei — Eroilor, și magistrala M 4, Parc Bazilescu — Străulești”, a precizat Dacian Cioloș într-o conferință de presă la Palatul Victoria.