ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea, de pildă, pune sub semnul întrebării tot ce se întâmplă în aceste zile, considerând că sunt raportate decese din cauza virusului, „când de fapt e vorba de bătrânețe sau de boli grave, practic uitate în aceste zile”.

„Să alegi, sub imperiul fricii fabricate, răul mai mai mic, în detrimentul rațiunii și al comuniunii spirituale.

Să declari decese din cauza virusului, când de fapt e vorba de bătrânețe sau de boli grave, practic uitate în aceste zile. In urmă cu 30-40 de ani, se mai murea și de bătrânețe. În urma cu 3-4 luni se mai murea și de cancer, ciroza, atac de cord, atac cerebral. Se mai murea și pe fond de diabet, ulcer, hepatita sau obezitate. Și da, se mai murea și de malpraxis medical. Acum se reduce aproape totul la virus. S-ar părea ca suntem o specie brusc sănătoasă, practic eliberată de povara tuturor bolilor, minus una. Murim ca peștii din ocean, doar dintr-o singura cauză.

Sa închizi orașe fără să fie lepră, ciumă sau holeră. Doar pentru ca nu poți re-motiva niște revoltați (pe buna dreptate) din sistemul medical, nu poți băga la pușcărie un manager iresponsabil de spital și un președinte de consiliu județean arogant și închipuit si nu poți disciplina 800 de recalcitranți și cocalari care s-au întors curând din „diaspora” și cred ca pot face tot ce vor „acasă”.

Sa închizi de tot biserici doar pentru ca talibanii progresiști care nu vor catedrale, ci spitale, au "identificat” focare de infecție în lăcașurile de cult. Bolile sufletului și ale spiritului, pentru care spitalele sunt inutile, au fost uitate. De câți duhovnici va fi nevoie pentru pandemia de depresie care acum, în exact aceste zile, cuprinde și subjugă lumea? Nu va fi suficient un singur Thanos care sa plesnească din degete pentru a ne reduce la 10%, asa cum își planifica ce 20 de ani ultra-miliardarii acestei lumi subjugate, care pare ca se pune la picioarele oricărui „salvator” cu tentații dictatoriale si criminale?

Oare o fi întreruperea lumii (global lockdown) răul cel mai mic?

Sa alegi raul cel mai mic, crezând ca faci bine. Al optulea păcat capital”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.