ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai puternic om al lumii a surprins multă lume atunci când și-a ironizat rivalii republicani, pe care i-a comparat cu Grumpy Cat. Barack Obama chiar a și imitat expresia celebrei pisici morocănoase care a făcut senzaţie pe Internet în ultimii ani.

Toate acestea s-au întâmplat deoarece șeful de la Casa Albă s-a arătat nemulțumit de atitudinea lor negativă în ceea ce privește lucuruile care se întâmplă în Statele Unite ale Americii pe plan economic și social.

”În ansamblu, facem progrese enorme. De aceea ne miră faptul că politicienii republicani au o părere negativă despre America. Aţi remarcat acest lucru? Sunt posomorâţi, sunt ca pisica morocănoasă. Dacă e să te iei după ei, totul este îngrozitor, suntem condamnaţi”, a declarat Barack Obama, preşedintele Statelor Unite.