Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Suceava, că exclude implicarea vreunui serviciu românesc în moartea lui Condrea.

Băsescu a afirmat, într-o conferință de presă, despre cazul Hexi Pharma, pe care îl consideră grav, că nu se poate pronunța încă, pentru că are foarte multe neclarități, dar este sigur că în legătură cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete, potrivit Mediafax.

"Nu m-am pronunțat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunțat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunța nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculații. Cine l-a omorât pe Dan Condrea?

Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu așa ceva. Exclus! Știu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Traian Băsescu.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews