Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Suceava, că exclude implicarea vreunui serviciu românesc în moartea lui Condrea.

Băsescu a afirmat, într-o conferință de presă, despre cazul Hexi Pharma, pe care îl consideră grav, că nu se poate pronunța încă, pentru că are foarte multe neclarități, dar este sigur că în legătură cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete, potrivit Mediafax.

"Nu m-am pronunțat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunțat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunța nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculații. Cine l-a omorât pe Dan Condrea?

Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu așa ceva. Exclus! Știu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Traian Băsescu.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.