ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cineastul Bobby Păunescu, acționar al postului B1 TV, a reacționat după ce Marea Britanie a decis că vrea să părăsească UE.

Dacă avea cetățenie britanică, Bobby Păunescu recunoaște că ar fi votat pentru Brexit, unul dintre motive fiind acela că s-a săturat să ni se tot spună de la Bruxelles că suntem cea mai coruptă, cea mai săracă și mai proastă țară. Iată și argumentele regizorului:

"Deci, Anglia a ales...dacă eram cetățean GB probabil alegeam independența față de Ber scuze...Bruxelles. Pt. noi nu cred că e bine...dar m-am cam săturat să tot aud de la Bruxelles că Țara mea e cea mai proastă, săracă, coruptă etc!!! Nu e așa!!! vreți un argument sau două? De curând am aflat de scandalul VW sau că peste (atenție!!!) 60.000 de cetățeni din Germania aveau conturi ascunse în Vaduz...Nu sunt anti...nimic! Sunt doar pro România !!! ", a scris Păunescu pe contul său de Facebook.

Acționarul B1 TV admite că "avem problemele noastre și cu siguranță trebuie să ne ocupăm de ele", însă noi suntem cei care trebuie să le rezolvăm:

"Noi! Cred că trebuie să ascultăm părerea tuturor, dar rezolvarea e la noi. Am și eu o întrebare? În familiile noastre cum procedăm cu problemele? Le rezolvăm precum spun vecinii care au case mai mari?"