Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a declarat că, indiferent dacă PRU va intra sau nu în Parlament, va rămâne consecvent și fidel apărător al valorilor naționaliste.

„Încep prin a mulțumi tuturor românilor care au acordat încrederea PRU, în această zi crucială pentru națiunea română (...). Indiferent dacă PRU, după numărătoarea finală, va intra sau nu va intra în Parlament, va rămâne consecvent și fidel apărător al valorilor naționaliste. Suntem singurul partid de ideologie, de doctrină, suntem singurul partid care credem în ceva și ne vom bate până la finalizarea energiilor noastre. Nu ne vom opri din a apăra românismul în România", a precizat Diaconu, duminică, la sediul partidului.


El a adăugat că PRU nu se va abate de la doctrina pe care a adoptat-o, de la valorile în care crede.

„De mâine, vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a arăta în continuare românilor adevărul despre ceea ce se întâmplă în țara noastră. Așa cum am făcut-o până acum, o vom face și de acum încolo", a susținut Diaconu.

Totodată, liderul PRU a adresat un mesaj celorlalte partide care se proclamă naționaliste.

„Am dovedit că suntem cel mai puternic partid naționalist, cel mai organizat și cred că de mâine trebuie să ni se alăture, îi așteptăm cu drag", a spus Diaconu.