ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Partidului România Unită a afirmat că "România nu are nicio obligație de a adăposti imigranți non-UE și de a-și crea astfel probleme suplimentare, pe lângă cele pe care le are și pe care abia dacă le poate gestiona", se arată într-un comunicat de presă.

"După ce Franța, Germania și alte țări europene s-au umplut de imigranți non-UE pe care nu îi mai pot gestiona, acum UE vrea să-i facă și României cadou instabilitatea și problemele pe care le provoacă imigrația de pe alte continente. Din nou, nimeni nu a întrebat România dacă poate și dacă își permite primirea de imigranți. Cu siguranță românii nu au votat la referendumul pentru aderarea la UE să fuzioneze cu Asia sau Africa!", a spus Diaconu.

Președintele PRU deplânge faptul că etnicii români din afara granițelor nu primesc cetățenia română, dar imigranții au ușa deschisă.

"Faptul că PNL dorește imigranți non-UE este o dovadă de iresponsabilitate, după ce cetățenii de etnie română din statele vecine României sunt ținuți la ușă când vine vorba de primirea cetățeniei române. Așadar nu-i acceptăm pe frații noștri rămași în afara granițelor din cauze istorice tragice, dar acceptăm să ne umplem de musulmani, unii dintre ei periculoși, și de tot angrenajul problemelor pe care le naște imigrația non-UE, așa cum s-a văzut și în alte țări europene", a adăugat deputatul.

Bogdan Diaconu consideră că România nu trebuie să facă aceleași greșeli ca Franța sau Germania.

"Este timpul ca România să se afirme ca stat suveran și să își apere propriile granițe și propriile interese. Dacă Franța sau Germania s-au îmbolnăvit de fenomenul imigrației non-UE, nu avem nicio datorie să ne molipsim și noi", încheie Bogdan Diaconu.