ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce am văzut azi imaginile cu Bot- un nume predestinat, nu-i așa?, m-am gândit că deși am mai scris azi, nu pot să las asemenea minunăție deoparte. Azi domnul din imagine își exersa meseria de transmițător Live din Piața Victoriei, așa zis jurnalist, meseria de comentator, instigator.
 
Îmi amintește de Gabi Safta, crainicul de pe stadionul Ghencea de pe vremuri. Dacă mergeai pe Ghencea, și Steaua juca cu altă echipa, Gabi Safta, urla ca și când ar fi fost șeful galeriei. Urla, înjura la microfon, umilea adversarii, ce mai, un circar desăvârșit. Cam asta ajuns Mălin Bot. Imaginea de astăzi se potrivește maxim cu mișcarea # , și cu progresismul triumfal, urlat pe toate goarnele de către aceștia. Ce a reușit Mălin Bot? Ce a reușit #Rezist? Să privim la rece. Păi…au reușit să facă scandal. Și în afară de asta? În afară de asta au mai făcut niște scandal, au zgâlțâit de porțile Guvernului, au isterizat o parte a populației, au certat mame cu copiii lor, nepoți cu bunici, frați și surori, prieteni între ei. Nici muzică nu mai ascultă unii, dacă interpretul este împotriva #. Și ce au mai reușit? Păi câțiva au intrat în Guvern la o discuție cu ministrul și au ieșit cam plouați.
 
Alții sunt chiar în Parlament, unde ce fac? Păi ce să facă, tot aia. Scandal. Filmează cu telefoanele că niște damblagii. Comentatori. Zici că mă uit la meciuri de divizia b..A, da, au mai aprins niște lanterne, au mai făcut niște grafice colorate, au mai bătut un bătrânel…ce-ar mai fi?

Astăzi , a fost o mare zi în palmaresul #. Mălin Bot, ne-a arătat că la noi, până și progresismul devine Dâmbovițean. Jandarmii l-au rugat frumos să părăsească locația. El, deoarece este #Rezistent, a refuzat. L-au mai rugat cât l-au mai rugat, apoi l-au luat pe sus. Păi da, dar aici intervine și anume Victoria. S-a prins Botic al meu de stâlpul de circulație, ca un marinar pe furtună, de catarg. Și uite așa, a început joaca. Ei trăgeau de el, el urla că din gură- botic de șarpe și nu dădea drumul stâlpului. Până la urmă, legile fizicii au învins #Rezistența lui Botic, dar pentru că este fortos nevoie mare, a reușit și anume să îndoaie și să culce la pământ stâlpul. Bravos națiune! Rezist, rezist, da cu stâlpul ce ai avut? În tot acest timp, ălălalt reprezentant #Rezist, era…era cocoțat în pom. De unde filma și vorbea și el cu Jandarmii. Da, da, din copac. Deci, o victorie de palmares . O victorie dublă în această zi minunată. Unu a îndoit stâlpul, ălălalt a protestat din copac. Dacă va uitați doar la poză, va puteți gândi că băiatul vrea să se sinucidă. Nu este așa. El protestează. Nu am auzit discuțiile dar cred că au fost foarte spumoase.

Jandarmul: Da-te bă băiatule jos de acolo!

Protestatarul: # Rezist! Abuz! Muie PSD! Ciuma Roșie! Penalii!

Jandarmul: Ba băiatule, ce-ai mă? Da-te domne jos de acolo! De ce stai că găinile într-o poziție nefirească?

Aș fi foarte curios să știu. Dacă pe Bot l-au luat pe sus cu tot cu stâlp, pe băiatul cu geacă roșie, Dide parcă îl cheamă, l-au luat cu tot cu copac? Au scuturat de copac și a căzut că un fruct #rezist, în pârg? Sau au tăiat copacul? Sper că Jandarmeria să lămurească printr-un comunicat de presă această problema spinoasă!

Desigur, mesajul transmis, cu un puternic impact vizual, ar fi trebuit să fie: Jandarmeria bagă presa și protestatarii în dubă. Totul însă a devenit de un umor involuntar, încât și acum mă frec la ochi întrebându-mă dacă cineva poate fi chiar în halul asta de penibil.

În încheiere mesaj pentru progresiștii fanatizati, Botisti, că știu că au mare dragoste de BOR. BOR, mai pe cârpeală, mai pe donații, mai cu ajutor de la stat, reușește să construiască o catedrală. Că în 2018 nu prea știu cu ce ne vom mândri. Decât cu acea catedrală Sau poate dacă va urcați voi în copaci și stați acolo definitiv, vom mai putea respira și noi? Da va rog mult, nu aruncați cu cojile de banană, da?