ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Şi acum, dincolo de glumele despre marioneta umană pe care aţi votat-o, disperaţi că vin comuniştii peste voi altfel (un fleac! v-au păcălit din nou :p), hai să ne uităm serios pe motivarea domnului Iohannis pentru respingerea Codului fiscal.

E un blabla mare care spune însă acelaşi lucru: - stimaţi cetăţeni ai României, prosperitatea voastră economică nu e posibilă pentru că onor Statul român (şi aici îl includem şi pe Ponta) v-au băgat în nişte obligaţii şi angajamente faţă de Uniunea Europeană. Da. V-a fost pierdută suveranitatea.

Cu acordul vostru, desigur- că nu era încântare mai mare decât să fiţi mai ueuropeni. Ca atare, pas TVA scăzut, că noi trebuie să îndeplinim MTO-ul. Şi apoi nu avem bani să îi pierdem aiurea. Trebuie să contribuim- deşi nu suntem în zona Euro- la salvarea ei.... Doar nu suntem hoţi ca Grecia, să ne gândim la bunăstarea cetăţenilor noştri. Nu. Prioritatea noastră este bunăstarea UE. Noi mai la urmă....

Să fim mulţumiţi că îndeplinim MTO-ul şi primim coroniţă de cei mai buni valeţi ai UE. Bună seara, România! Toată după amiaza ai chefuit de bucurie că eşti europeană şi ai drepturi. Nu ştiai nici atunci care sunt alea. Acum pofteşte şi plăteşte-ţi obligaţiile.