Avizul negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție a fost motivat și înaintat decidenților, a anunțat vineri Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

„În urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului Justiției de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunoștința opiniei publice faptul că hotărârea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivată și înaintată decidenților pentru a dispune măsurile legale. Hotărârea va putea fi vizualizată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la secțiunea "Activitate consiliu - Hotărâri ale CSM", informează CSM.

ImunoMedica


Documentele au fost transmise către Palatul Cotroceni după ce decizia a fost motivată, președintele Klaus Iohannis urmând să ia o hotărâre privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a procurorului șef al DNA.
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.