ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Avizul negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție a fost motivat și înaintat decidenților, a anunțat vineri Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

„În urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului Justiției de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunoștința opiniei publice faptul că hotărârea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivată și înaintată decidenților pentru a dispune măsurile legale. Hotărârea va putea fi vizualizată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la secțiunea "Activitate consiliu - Hotărâri ale CSM", informează CSM.

Documentele au fost transmise către Palatul Cotroceni după ce decizia a fost motivată, președintele Klaus Iohannis urmând să ia o hotărâre privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a procurorului șef al DNA.