ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În emisiunea La Ordinea Zilei de la Anena 3 au fost prezentate stenograme incendiare, care scot la iveală detalii incredibile despre înființarea Partidului România Unită. Liderul PRU, Bogdan Diaconu, susține că, de fapt, partidul are o singură menire, și anume fracturarea PSD.

Potrivit stenogramelor, care ar data de la începutul lunii septembrie, partidul ar fi fost înființat la o bere de Sebastian Ghiță, Victor Ponta și Bogdan Diaconu.

„E prea mare… Sunt anumiți… americanii, ambasadele care sunt supărați că Dragnea are mult prea multă putere și nu oferă garanții că nu se întâmplă lucruri rele. Atunci toată lumea știe că trebuie să se mai taie puțin nasul lui Dragnea, să mai scadă puțin PSD-ul și să apară o forță să mențină echilibrul”, spune Diaconu în stenograme.

Întrebat despre stenograme, liderul PRU a confirmat că sunt adevărate, dar că au fost înregistrate ilegal.
 
VIDEO AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews