ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Bogdan Petry a realizat două caricaturi care-l înfățișează pe președintele Iohannis alături de soția sa, Carmen. 

Cele două caricaturi sunt însoțite de următorul text:

„Când o națiune trece prin clipe grele, este nevoie intrinsecă, de un erou. Dacă eroii nu apar, națiunea recurge la supereroii fantastici și plin de tot felul de puteri nemaiîntâlnite, adică, la fantezie, la nouă mitologie. Așa au apărut Supeman, Spiderman, Batman... și lista poate continuă multă vreme. Și noi Românii, avem supereroul nostru. El poartă numele de Superdulap sau Wardrobeman în engleză. Și el este plin de tot felul de chestii nemaivăzute că, de. E dulap. Sunt niște avantaje. Va rog solemn să nu-mi furați care cumva, personajul, Caracterul. E Supereroul meu. Îmi aparține. Că să fiu mai sigur, îl voi înregistra la OSIM. Oricum, noi Românii nu știm să-l apreciem pe eroul nostru. Nu ne ridicăm la înălțimea lui. Ce mai, nu-l merităm. Așa că eu propun să plece o dată cu diasporenii salvatori, care se v-or întoarce pe 11 august înapoi, la muncă lor nobilă din străinătate și să vină când l-om chema noi, ăștia rămași că prostii în țară.”