ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Cătălin Ivan o descrie pe Viorica Dăncilă, colega sa din Parlamentul European, ca fiind total neadecvată pentru funcția de premier. Ivan, care lucrează de aproape opt ani împreună cu Dăncilă la Bruxelles, susține că propunerea PSD pentru șefia guvernului se remarcă doar prin „obediența” față de Liviu Dragnea. 

„E cea mai puțin pregătită pentru această funcție. Nu are nici o singură calitate care să o recomande pentru funcția asta. Nici măcar una. Aș fi văzut-o cu greu pe orice funcție de ministru sau cel mult Secretar de Stat pe undeva, dar nu știu pe ce domeniu. Singura sa calitate pentru această funcție este aceea că este obedientă față de Liviu Dragnea. Ascultă și execută întocmai indiferent e propriile opinii. Putem spune că Liviu Dragnea este premierul României”, a spus Cătălin Ivan pentru Libertatea.

Ivan speră ca această propunere să fie respinspă de către Iohannis.

„Sper ca președintele Iohannis să nu accepte o astfel de propunere pentru că este foarte periculoasă pentru România. Dincolo de lipsa de pregătire și neadecvarea propunerii, se dă posibilitatea ca președintele celui mai mare partid, a Camerei Deputaților, să conducă printr-un intermediar și guvernul. Acest cumul de putere este total nociv și periculos pentru democrația din România”, a mai adăugat acesta.