ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, și-a depus candidatura pentru șefia formațiunii și a afirmat că, dacă el va fi viitorul lider al partidului, liberalii vor fi de acord cu „căsătoriile homosexuale și cu adopțiile de către aceste familii a copiilor".

„Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și va fi de acord cu adopțiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declarație în baza moralei creștine – piatră de temelie a dreptei – și pot să justific această afirmație. Noi suntem creștini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om și i-a dat anumite calități. Homosexualii au această înclinație nu pentru că așa e cool, ci pentru că așa sunt ei, așa simt. Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să aibă această înclinație, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca acești oameni să existe, cum poate să vină un muritor și să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a afirmat Viorel Cataramă, citat de News.ro. 

Cataramă a mai declarat că, dacă el va fi următorul lider al PNL, va anula toate datoriile pe care media privată le are, precizând că i se pare inacceptabil ca Televiziunea Română ”să mănânce zeci și sute de milioane de euro, să nu plătească taxe și impozite la bugetul statului, iar presa privată să funcționeze în condițiile în care funcționează și să fie discriminată".

Cataramă se luptă pentru șefia PNL cu Ludivic Orban și Cristian Bușoi.