ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei deputați au găsit o bancnotă de o sută de lei pe jos, în sala de plen a Parlamentului. Ce au făcut deputații la vederea banilor: deși fiecare dintre ei a presupus că banii îi aparțin, nici unul nu a îndrăznit să o ridice, potrivit news.ro.

Întâmplarea a fost relatată de către deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, pe Facebook: ”Zilele trecute găsim pe jos - eu, Daniel Gheorghe și Paul Dumbrăvanu - în Camera Deputaților, chiar lângă banca mea, o hârtie de 100 de lei. Panică totală: ”N-o atinge, suntem la camera ascunsă!"; "E însemnată cu mită, nu puneți mâna pe ea"; "Nu e a mea, niciodată nu a fost a mea".

Raețchi mai scrie că, în adâncul sufletului, fiecare bănuia că a fost neatent și i-a căzut ”frumusețe de bancnotă”.

”Nimeni n-a vrut însă s-o revendice; a rămas peste noapte, singură, marginalizată, în sala pustie și rece”, continuă deputatul.

”Ăsta e cel mai potrivit bilanț al Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA; ca-n legenda lui Țepeș ("puteai să lași o pungă plină cu bani în drum și nu cuteza nimeni să o ia"), parlamentarii nu se mai ating acum nici de banii lor”, concluzionează Raețchi.