ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce păcat că mulțimea de aseară nu l-a huiduit și pe Iohannis! Ce păcat că mulțimea de aseară nu l-a trimis pe Nicușor Dan să-și vadă de fetița de câteva luni, undeva la căldură! Ce păcat că timișorenii nu s-au dezis de primarul liberal Nicolae Robu, ieșit și el la o baie de mulțime!

Oare ce o fi mai grav? Să greșești sau să pretinzi că lupți pentru dreptate, urmărindu-ți defapt scopurile de altă natură?
Ce păcat că răbufnirea asta civică e una din start confiscată! Ce păcat că marii învinșii din alegeri ratează șansa unei reconstrucții și repoziționări cinstite și sănătoase! Ce păcat că avem o Constituție ignorată tocmai de cei care reprezintă garantul respectării ei!

Oare cred păpușarii că mai merge o tură de joc parșiv ca după tragedia de la Colectiv? Și dacă le iese din nou...oare chiar cred că ar face bine României sau nu-i interesează asta nici pe departe?
Ce păcat că suflarea țării ăsteia e împărțită în două, într-un moment în care solidaritatea e mai mult decât necesară! Ce păcat că în loc de mediere și solidarizare, într-o perioadă atât de tulbure, unii se țin de meschine jocuri politice!

Oare observă lumea că de o vreme încoace, una din rețetele preferate ale subversivului este ascunderea unor hălci întregi de interese și scopuri sub umbrela unor fragmente de adevăr? Și că halim, la pachet cu aparenta luptă pentru cinste și dreptate, incomparabil mai multă necinste și nedreptate?
Ce păcat că nu se gândește cu adevărat liber și limpede, pe scară largă! Ce păcat că nu se despică suficient de des firul în patru! Ce păcat că atât de mulți se lasă antrenați, fără să-și dea seama, în alte lupte decât cele pe care vor cu adevărat să le poarte!

Oare sunt singurul care vede lucrurile în acest fel? Ce păcat ar fi...