ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a ales un spital din Turcia pentru a se opera la un genunchi, printre motivele invocate aflându-se nevoie de linişte.

Într-o intervenţie la Antena 3, prim-ministrul a întărit aceste spuse, dând ca exemplu cazul soţiei ambasadorului Olandei la Bucureşti. 

"Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”, a afirmat Ponta.

Ponta este acuzat că minte de către ziaristul Ovidiu Maricea, pacient al secţiei de ortopedie exact în perioada în care a fost operată Cristina Van Bonzel Gomez. Conform acestuia, soţia demnitarului a beneficiat doar de o rezervă a spitalului, nu de un etaj întreg!

"Victor Ponta, esti nesimtit?!? Cum sa spui la Antena 3 ca pentru doamna ambasador s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar si ca pentru tine s-ar fi blocat doua, cand eu am stat acolo, la acelasi etaj, langa rezerva ei? Care rezerva era cu doua paturi!! Medicii de tura, asistentele au operat toata ziua! Nu ti-e rusine sa minti in halul asta?! Doamna ambasador a fost tratata fix la fel ca orice pacient. Si eu la fel. Si doamna Dinca, batrana care a facut nopti albe si a stat langa mine. Si "Colonelul". Si ceilalti. Eram internati oameni simpli, domnule premier, numai in mintea dumneavoastra bolnava se putea intampla sa fie blocat un etaj de spital pentru un pacient, oricine-ar fi el. Numai Victor Ponta poate bloca etajele spitalelor, dar nu in Romania, domnule Ponta! In Turcia, in Rusia, unde vreti! Sectorul A1 al etajului 3, Ortopedie, a functionat 24 din 24 si a rezolvat probleme medicale mult mai grave decat a dumneavostra, domnule Ponta. Mintiti ca un ticalos, e OK, dar nu va bateti joc de doctorii romani care operau pe banda rulanta in timp ce dumneavoastra blocati un spital in Turcia!!

Ponta zice asa: Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”. Iarăși minte, pentru că mi-e imposibil să cred ca Nicu Bănicioiu ar fi putut susține așa ceva. Bănicioiu s-a interesat telefonic de soarta mea, știa ca nu e blocat niciun etaj. Medicii au făcut în acea zi 5 operații, toți au stat pat lângă pat în post-operator. Cine v-a învațat să mințiți în halul ăsta nu știa cine mai e operat lânga doamna ambasador?! Cât de ticălos să fii! Nicu Banicioiu, ai curaj să spui public ca a fost blocat un etaj?!", a spus jurnalistul Ovidiu Marincea, moderator al emisiunii Oameni și fapte de la postul Realitatea TV.